Alltid Handtvätt
Stockholms bästa & billigaste bilrekond
Renabilar Stockholm tvättar, rekondar eller byter dina däck till rimliga priser. Jämför gärna våra rekond-priser med våra konkurrenter! Vi arbetar snabbt till låga priser med bibehållen service.
 
Låt oss fräscha upp din bil med en rekonditionering, vilken gör att din bil blir som ny. Du blir av med smuts och eventuell lukt och kan antingen njuta av din väldoftande och rena bil eller passa på att göra rekonden precis innan du säljer bilen.
 

Rekonditionering

En helrekond hos Renabilar Stockholm innebär att vi gör rent din bil både på in- och utsidan, samt vaxar och polerar bilens lack. Ska du sälja din bil kan vi starkt rekommendera dig att göra en bilrekond, då det ofta gör att du får bättre betalt. En rekonditionering gör att din bil visar sig från sin bästa sida. En ordentlig uppfräschning av allt synligt helt enkelt!
 
När du kör utsätts lacken för bl.a. smuts, sand, vägsalt, värme och kyla. Vi handtvättar din bil med mild avfettning så salt, smuts och fett avlägsnas. Sedan polerar vi lacken för att få bort de små repor som väder och vind samt maskintvättar åstadkommit. Efter det polerar vi din bil. 
 
Vi ser även till att genomföra en motortvätt, putsa rutorna samt gör rent fälgarna. Den invändiga delen av rekonden innebär bl.a. att vi dammsuger och att mattorna tas ut och tvättas. Därav tar en helrekond upp till 24 timmar då mattorna behöver tid att torka. Vi ser även till att all plast, vinyl, läder, paneler, lister och rutor görs rena med medel anpassade för varje material. Sätena i din bil ges en noggrann tvätt som gör att fläckar och eventuell lukt försvinner.
 

Gör du en helrekond hos oss så ingår:

  • Ut- & invändig tvätt
  • Motortvätt
  • Dammsugning av kupé och bagageutrymme
  • Tvätt av mattor
  • Putsning av glasrutor invändigt
  • Rengöring av paneler, dörrsidor mm
  • Kemisk sätestvätt/läderimpregnering, plastbehandling, polering samt vaxning
 
Välj Stockholms bästa och billigaste bilrekonditionering! Vi har öppet varje dag året runt, i veckorna 08-18 och på helger samt alla röda dagar 10-17. Vi erbjuder helrekond samt flera andra olika tvättpaket för din bil. Läs mer om de olika alternativen nedan eller besök oss i Hägersten för mer information.Biltvätt
UTVÄNDIG HANDTVÄTT - 280kr
Utvändig rengöring med avfettning, schamponering och fälgrengöring. Torkning med sämskskinn.

*Större fordon (SUV) 350 krINVÄNDIG HANDTVÄTT - 290kr

Dammsugning och rengöring av paneler, bagageutrymme, fönster, dörr sidor, mattor och insteg.

* Vid större fordon (ex. kombi, SUV, Minibuss etc.) tillkommer avgift på 60 krHEL TVÄTT - 450kr

Interiörtvätt med våttorkning av plast o vinyl, dammsugning inkl. bagage samt detaljering. Utvändig biltvätt med avfettning, schamponering, fälgrengöring och torkning med sämskskinn, dammsugning, rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor med mera In- och utvändig fönsterputs.

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift fr 170 upp till 250 kr.LYXTVÄTT - 750kr
In- & utvändig tvätt, inklusive motortvätt.


UTVÄNDIG TVÄTT + VAXNING - 850kr

Avfettning, spolning av hjulhus, schamponering, fälgrengöring, snabbvax och torkning.

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift på 200kr
Bilvård
MOTORTVÄTT - 350kr

Rengör motorn från smuts och vätskespill.

*OBS vi tar ej på sig ansvaret för att åtgärda eventuella motorproblem eller driftstörningar som kan uppstå i samband med motortvätt självklart försöker vi att minimera risken för att problem ska uppstå.HELTVÄTT + MOTORTVÄTT + VAXNING - 1300kr

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Spolning av hjulhus, Rengöring av dörrkarmar, Utvändig Fönsterputs, Torkning, Motortvätt och vaxning.

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift på 200 krPOLERING & VAXNING - 1800kr

Får en sliten och matt lack att bli skinande igen samt borttagning av ytliga repor.

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift på 200 krKEMTVÄTT AV SÄTEN - 350kr/stol- 1400kr/hel bil
Tar bort smuts och fläckar på bilsäten


RÖK- & DJURLUKTS BEHANDLING - 1500kr

Tar bort inbiten lukt som bildats av bl.a rökning eller husdjurHELREKOND - Just nu 2495kr (Ordpris 3995)

Ut- & invändig tvätt, Motortvätt, Dammsugning av kupé och bagageutrymme, Tvätt av mattor, Putsning av glasrutor invändigt, Rengöring av paneler, dörrsidor mm, Kemisk sätestvätt/Läderimpregnering, plastbehandling, polering samt vaxning. Obs! en helrekonditionering kan ta ända upp till 24 timmar innan du får tillbaka din bil. Detta p.g.a att våtrengöring av textil och klädsel måste torkas under natten.

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift på 500 krHELTVÄTT & VAXNING - 1100kr

Interiörtvätt, fönsterputs in-utvändig, dammsugning inkl. bagage samt detaljering. Avfettning, schamponering, fälgrengöring, spolning av hjulhus, rengöring av dörrkarmar. Torkning,  och Vaxning 

*Vid större fordon (ex. kombi, jeep etc.) tillkommer avgift på 200 krLACKSYDD BEGAGNAD BIL - fr. 4000kr

Bilens lack innehåller en mängd små porer och innan du har behandlat lacken på din bil är det tyvärr så att både solens UV-strålar, vägsmuts och surt nedfall kan tränga igenom och bryta ner lacken genom oxidation som gör lacken matt.

Vårt lackskydd är lämpligt för Dig som har en äldre bil eller sköter mycket av Din bilvård själv. Det keramiska lackskyddet ger en hård, blank yta som gör Din bil lätt att hålla ren.
DäckService
DÄCKSKIFTE - 250kr


DÄCKPUNKTERING - 200kr


DÄCKFÖRVARING - 500kr

VINTERDÄCK – SOMMARDÄCK

Däckförvaring / en säsong endast 500: –MONTERING AV DÄCK - fr. 200kr

Det här ingår:

•Vi monterar nya däck på fälgarna

•Vi balanserar hjulen

 

Vi tar 35 kr för byte av ventiler samt 35 kr (miljöavgift) för att återvinna dina gamla däck

 

Dimension Pris/däck*  

13 – 16 tum 200 kr  

17 – 19 tum 230 kr  

20-22 tum 260 kr