Alltid Handtvätt
Däckbyte drop-in & Däckförvaring i Stockholm

Dags för byte till sommar- eller vinterdäck? Besök då oss så fixar vi ditt däckskifte till ett bra pris! Vill du ha mer plats i garaget och slippa att släpa på tunga och smutsiga däck? Då kan du enkelt och tryggt förvara dina sommar-/vinterdäck hos oss. Vi genomför även däckservice om du så önskar och kan laga det som går att laga i däckväg.

 

Så fungerar däckförvaringen

Dina däck eller hjul förvaras tryggt i sval och luftig miljö utan solljus för optimal hållbarhet. Vårt däckhotell gör att du sparar både tid och energi. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser för förvaring på däckhotellet, lägre pris kommer vara svårt att hitta i Stockholm!
 
  • Pris för däckförvaring är endast 500 kr per säsong.


Däckservice

Våra duktiga däcktekniker kan snabbt avgöra om ditt däck går att reparera på ett säkert sätt efter en punktering eller annan skada. Går det inte att reparera så ger vi dig tips om vilket nytt eller begagnat däck som passar din bil och dina körvanor bäst. 

Byt däck hos oss i Stockholm och låt oss förvara de fyra du inte använder, så slipper du bära ner dem i källarförrådet eller liknande! Vi har självklart nöjd-kund garanti! Du når oss på telefon: 08-744 44 55 eller via mailen: info@renabilar.se
 
Vi bjuder på fika medans du väntar, välkommen in!